Archive

Szilveszteri mulatság

2023-at a Buszos Korcsmában zártuk. Fényképes dokumentáció a kialakult állapotokról csak a koncert előtt készült, mert fotósunk, Beni kimenőt kapott, Sanyi pedig igazoltan a dob mögött tartózkodott. Írásos feljegyzésem tanúskodik csak, hogy jól érezte magát a velünk szórakozó közönség és a zenekar is. Ezúton is kívánunk Mindenkinek sikeres, szebb jövőt! 2024-ben ismét találkozunk…

Átrium Kávézó

Szilveszterre hangolódott az OAB akusztikusra formált csapata. A helyszínt most először a kecskeméti Átrium Kávézó biztosította, így egy igen kellemes, hangulatos környezetben játszhatták el a közönség számára ily módon még nem tálalt dallamokat. Zoli, Roli és Niki, olykor becsatlakozva Gábor szólaltatták meg a zenekar slágergyanús dalait. A buli zártával az Old Angels Band további terveket szövöget, illetve, már dobosukkal kiegészülve várják az év utolsó fellépését.

Hírek röviden

Buszos Korcsma

Duplázott Kecskeméten az OAB. Novemberben második alkalommal lépett fel a Hírös Városban - az immáron teljes felállású - zenekar a helyi idősebbek és fiatalok nagy-nagy örömére. Torok nem maradt szárazon, de Sándorunk jóvoltából a koncertek állandó főszereplője, a csokoládé is említésre méltó... Rock, rock and roll, becsempészett reggae és alternatív ritmusok szólaltak meg az este folyamán, melyekről még a motoros közönség is elismerően vélekedett. Folytatás következik...

Kilele Music Cafe

Tagcsere, új hangzásvilág és vendég zenész a doboknál. Izgalmas estének ígérkezett az Old Angels Band soron következő koncertje a kecskeméti Kilelében. A rock, rock and roll és blues zenei repertoár alternatív dallamokkal és -ritmussal is bővült, melyet elsőként hallhatott nagyközönség. A fogadtatás részükről pozitív csalódásként hatott. Sikeresen debütált Gábor, az új basszus és Niki, az immáron dalszerzővé avanzsált gyakornok basszus is.

Kadafalvi Napok

Hivatalosan is beköszöntött az ősz. "Eső mosta fáradt arcunkat", de az Old Angels Band játékát és a közönség hangulatát meg nem törhette. A szervezők előrelátásának köszönhetően sátrak alól élvezhettük a frenetikus színpadi látvány- és hangzásvilágot. Mikor "a bulinak vége" szakadt, továbbra is szakadt, de az örömteli ováció sem maradt el. Köszönjük a Kadafalvi Napok közönségének és köszönjük a szervezőknek is, hogy megtiszteltetek minket!

Imrehegyi Csalogány

Imrehegyen, a Csalogány Presszóban játszott az OAB. A "fiúk" a meghívásnak maximálisan eleget téve órákon át adták a hangulatfestő rock muzsikát a Mi Hazánk mozgalom családias rendezvényén. Ettünk, ittunk, mosolyogtunk, vissza nem, csak előre néztünk. Ezúton is köszönjük a kiváló szervezést a további közös koncertélmények reményében. (fotó: Szabó Patrik/Facebook)

Kiskunhalas

2022. után idén is megrendezésre került a kiskunhalasi Motoros Feszt, melyre ismételten meghívást kapott - más kiváló zenekarok mellett - az Old Angels Band is. Ezúton is köszönet a házigazdáknak a lehetőségért és a vendéglátásért! Az OAB lépett elsőként a színpadra és csapott azonnal a lecsóba, hogy kellően megalapozza az est hangulatát. A megszokott dallamokkal köszöntötték a közönségüket és a folytatás is hasonlóképp alakult. A hangosításnak köszönhetően ez "még a Holdról is"... hallatszott.

Borbás

Nyárias szeptemberi napra ébredtünk Kecskeméten, és a kicsiny település, Borbás is hasonló időjárással fogadta az Old Angels Band fiatalosan lendületes csapatát. Marhapörkölt, szomjoltók és báli hangulat, ami várt, majd a zenekar adta a talpalávaló rock és rock and roll muzsikát. A saját zenék világát egy-egy ismerős dallam törte meg, hogy kedvére vigadjon a közönség. A majd kétórás szett végén a fellépők is megpihentek, egy pofa sör társaságában letörölgették verejtékes homlokukat. Köszönjük Borbás!

Rékánk

Kiss Zoli leánya immáron... Lásd, a képen! Ne ragozzuk túl! Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk! Kedves Réka, légy mindig kimondhatatlanul boldog és vidám!
Köszönjük szépen, hogy veled ünnepelhettünk!

Hazai pálya

Hazai pályán, a Buszos Korcsmában játszott ismét és mutatta be Kecskeméten is új hangzásvilágát az OAB. Bosnyák Roli Áporka után itt is megmutatta szóló tehetségét. Fiatalos lendületet hozott a tapasztalt rókák közé. A régi dallamok csendültek fel a körülbelül másfél órás koncerten a közönség nagy-nagy örömére. Akik ismerték, azért, akik még csak most ismerkedtek a zenekar változatos repertoárjával, azért fejezték ki hálás köszönetüket az estébe nyúló zenei produkcióért. Tánccal és közös énekléssel zárult a feledhetetlen este.

Áporka napok

Idén 30. alkalommal került megrendezésre az Áporka Napok. A tavalyi év sikerét követően most is lehetőséget kapott az OAB, hogy megtáncoltassa a szép számmal megjelent közönséget. A nap melegét fel-feltámadó szél csillapította, így sokan előléptek az árnyékból, hogy közelebbről is belehallgassanak a banda gondosan összeállított repertoárjába. A szóló helyén lévő tagcsere egészen más hangzásvilágot hozott a dalokba, mely a jövőben is sok élvezetet kínál minden hallgatónak.

Ketten 100

Ötven meg ötven egyenlő száz. Két szülinaposunk összehozta. Egyikük Kiss Zoli az Old Angels Band frontembere, így nem is volt kérdés, hogy egy fergeteges buli volt kialakulóban. Koncerttel és jó hangulattal ünnepelt a nagyérdemű. Megtelt a Buszos, folyt a sör, a bor, a pálinka. Közös evés, ötven gyertyás torta kétszer, móka és kacagás ezerszer. Boldog születésnapot kívánunk az ünnepelteknek, a dalokat pedig küldjük Nekik és Mindenkinek, aki szereti!

Őszköszöntő

A zene világnapján az őszt köszöntötte Kadafalva és az OAB. Az eső sem borította a tervet, az Angyalok pedig egyenesen elűzték a szomorkás időjárást. Felhangzott a "Testemben" című rock muzsika, majd némi rock and roll és a várva-várt "Fáradt angyal" is, míg végül mind "felszálltunk" az utolsó buszra a "Menni kell" című slágergyanús szám, illetve az Old Angels Band jóvoltából. A ráadás dal természetesen ma sem maradhatott el. Már csak a kakas- és vaddisznó pörkölt illata, zamata emlékeztet az esti koncert hangulatára, no meg a képek! Őket nézve feldereng az emlék.

Falunapon

Szeptember idusán túl, a 24-i napsütéses őszi napon Borbás baráti vendégszeretetét élvezte az OAB. A zenekar játszott, a közönség táncolt. A táncparkett ördöge cím várományosai ugyan tovább várakoznak díjukra, de többen vetekedtek a képzeletbeli titulusért. Az Öreg Angyali szívek meg-megdobbantak a vidám hangulat láttán, s ritmusra járták a rock and roll Banda dallamát. A falu népe mosollyal vigadt s hálával távozott. Az Old Angels Band újra szárnyalt és köszöni szépen a lehetőséget! Hazaindult ugyan, de elégedetten s a következő útra készen pihenteti fáradt angyali szárnyait.

Tanévnyitó a Buszosban

Hirtelen ötlettől vezérelve meglepetés Tanévnyitó bulira invitált bennünket az OAB. A Nikolett névre keresztelt hölgyek napját megelőző estét kiváló hangulat övezte. A fiúk hűen magukhoz most is megtáncoltatták, megénekeltették közönségüket. A két szettre osztott est szünetében Sanyi további meglepetéssel is szolgált. Saját verssel állt fel a pódiumra. A fénypont mégis a rock and roll marad, mely nagy-nagy örömünkre továbbra is örök. Az Old Angels Band pedig gondoskodik annak igazságát megőrizni.

Fesztivál hangulat

Július 2. Áporka, Áporka Napok. A három napos rendezvény idusán az Old Angels Band alapozza meg a hátra lévő este hangulatát. A hőséget gyakran feltámadó szél és hideg sör csillapítja, de az OAB tovább izzít, így marad a hűsítő ital és az elszórtan elhelyezkedő árnyék védelme. A zenekar játszik, verejtékcsepp csillan arcukon. A közönség is lázba jön, táncra perdül, fényes bőrükön megtapad a por. Én is mosom lábaim, leporolom fesztivál cipőm, és "nagy színpadot" kívánok a fiúknak. Így minden(ki) a méltó helyére kerül. Gratulálok Old Angels Band!

A Buszosban zenélt az OAB

A Múzeumok Éjszakáján már-már hagyománynak mondható, hogy Kecskeméten koncertezik az Old Angels Band. Idén ugyan egy nappal előbb került sor a rendezvényre, de sikere töretlen, így a fiúk a jövőben is meg kívánják tartani a már bevált jó szokásukat. 2022-ben házigazda a Buszos Korcsma, akik - mint már többször bizonyították - mind hozzáállásukban, mind szervezettségükben kiválóak, és az aktuális este folyamán gyors helyzetfelismerésük, problémamegoldásuk is példamutató volt. 2023. még a jövő zenéje.

"Helyetek van a motoros találkozókon"

Péntek 13. szerencsés nap az Old Angels Band számára. A csapat részt vett a Kiskunhalason megrendezésre került motoros találkozón, ahol borjúpörkölttel kínálták a megfáradt, két keréken érkező barátokat és a sok keréken érkező zenészeket és kísérőiket is. Az OAB előadta "Fáradt angyal" című, új lemezének dalait és némi ráadást is a vendégszerető házigazdák és a közönség legnagyobb örömére. "Zenétekkel helyetek van a motoros találkozókon." - hangzott el a mondat a buli lezáró gondolataként.

Lemezbemutató koncert

Szemerkélő esővel indult, nagy erejű széllel zárult az április 16-i este. A kettő között az Old Angels Band gondoskodott arról, hogy mindezt elfeledje óriási közönsége a Kilele Music Café teljes terét kihasználva. Kovács Dávid fantasztikus gitárjátékával, különleges hangi adottságával felfokozott hangulatot teremtett, így az OAB színpadra lépésekor már hálás hallgatókat üdvözölhetett.Tánc és ének is kísérte az angyalok játékát.További hangulatfelelősként Király Laci külön örömet okozott mindannyiunknak.

Szülinapban járt az OAB

Zártkörű rendezvényen játszott az Old Angels Band. Ugyan az április 9-i szervezésű szülinap kicsit késve került megrendezésre, mert a családot nehéz egy időben egy helyre invitálni, de ami késik, nem múlik. Köszönhetően a szervezők fáradtságos munkájának, végre eljött a meglepetés ideje. Nagyot szólt a meglepi, nagyot szólt a zenekar is. A vendégsereg az első lemez dalaiból kapott ízelítőt, mely várakozáson felüli fogadtatásban részesült. Köszönet a lehetőségért!

Az OAB stúdióba vonult

2022. február 19-én ismét Rab Attilánál járt a csapat. A srácok két dallal tartoztak még a lemezüknek, melyeket ezen a szép tavaszi napon sikeresen fel is vettek. Az OAB vendége volt Nyúl Beni, aki a tőle megszokott módon lenyűgöző fotókat produkált. A házban járt Marosi Nikolett, a tiszteletbeli "ötödik tag" is, aki menedzseri terveinek vonatkozásában folytatott konzultációt Attilával. Sínen a zenekar és zakatol tovább.

Lemezborító fotózás

A 2022. február 12-i fotózás igen jó hangulatban telt. Kecskemét város nem túl forgalmas helyén zajlott le az esemény, de akadtak azért bőven kíváncsi tekintetek. Hobbisportolók fürkésző szemei és a sebességét minimálisra csökkentő busz, melynek egyetlen utasa a sofőr, aki életét nem kímélve hajolt ki oldalra üléséből, hogy jobban lássa angyalunk személyiségének vidáman szomorú jelenségét. Lemezborító leleplezés márciusban!

Fotós a háznál

2022. január 29-én Nyúl Benedek eleget téve az Old Angels Band felkérésének lencsevégre kapta a zenekart. A fiúk közös próbával hangolódtak Beni érkezéséig, amikor is javában szólt a rock. Az első felvételek a próbateremben készültek, majd a fotózás az udvar eddig kiaknázatlan területein zárult. Garantált jó hangulat, móka és kacagás, melyről a képek is beszélnek majd.

Studiózunk

Bár a koronavírus felülírta a zenekar élő fellépésekkel kapcsolatos terveit, a csapattagok lelkesedésének szerencsére nem ártott a zavar. A 2021-es évben sem maradtak el a hétvégi próbák, új dalok is születtek, év végén pedig a várva-várt stúdiózás is napirendre került.

Peti már nem szóló

Ne ijedjetek meg, Peti továbbra is az Old Angels Band-ben pengeti a húrokat! Annyi történt, hogy 2021. szeptember 21-én kimondta a boldogító igent kedvesének. Látszólag még nem bánta meg döntését, aminek helyességét mi sem bizonyítja jobban, mint a levakarhatatlan mosoly az arcán. Ezúton is gratulálunk az ifjú párnak! Örök "bódottá"!

Ismétlés a Buszosban

2021. augusztus 14-én az Old Angels Band ismét a Buszos Korcsma vendégszeretetét élvezhette. A tőlük már-már megszokott ritmusokkal érkeztek a fiúk, amiért a közönség ma is nagyon hálás volt.

Piknikelt a csapat

2021. augusztus 7-én a Piknik Bisztró gyönyörű környezete adott otthont a soron következő éles bevetésnek. Ennél élesebb nem is lehetett volna. A koncerten tiszteletét tette a jard is, akik a csendesebb zene szeretetére ösztönözték a bandát. Zoli, a hely házigazdája kiválóan helyt állt. Köszönet mindenért! Csodás helyszín, fantasztikus hangulat.

Sanyi, az újonc

Sándorunk régóta üti a dobokat, de a 2021. június 26-i Buszos Korcsmában lezajlott koncerten debütált, mint az Old Angels Band elsőszámú dobosa. Üdv a klubban Sanyi!

"Utolsó busszal érkezett"

Jumbó egészségügyi okokból kivált a csapatból. Utolsó közös fellépés a Jumbós formációban 2021. június 26-án az Old Angels Band első Buszos Korcsma szereplése is egyben. Jumbó dobjátéka kellően megalapozta az este hangulatát. Köszönünk mindent Barátunk!

Megint buli, ismét Kilele

2020. augusztus 14-én a még nem is olyan Öreg Angyalok ismételten a Kilele Music Cafeban csaptak a lecsóba.

Örömzene a Kilelében

Az Old Angels Band még mindig tud meglepetéseket okozni. A koncert szünetében Jumbó jóvoltából az ifjú tehetség, Dávid a doboknál. Kísérője Gogolák Laci szólógitáron. Igazi örömzene a koncerten és azon is túl. Csattogtak a vakuk.

Koncert - Az első

2019. november 15. eseménytelen napnak indult, és egy fergeteges bulival ért véget. Az Old Angels Band épphogy megalakult, máris egy igazán jól sikeredett bemutatkozó koncerttel lepte meg az izgatott közönséget. Senki sem tudta, mire számíthat az új formációtól, de elmondható, hogy a saját készítésű rock, blues és rock and roll zenék hatalmas sikert arattak. Ha valaki csalódottan is tért nyugovóra, kizárólag kellemes jelzővel illette azt. Elindult a szekér, ki tudja, hol áll meg. Cél a csúcs.